Usaldusväärne partner!

Söötade ja teravilja labori teenustööde hinnakiri

Jnr Analüüsi nimetus Analüüsi hind eurodes
  TERAVILI JA TERAVILJATOOTED KAUNVILJAD   
1 Niiskuse määramine teraviljas ja teraviljasaadustes (referentsmeetod) 12.40
2 Niiskuse määramine ekspressmeetodil (teravili) 7.65
3 Organoleptiline hindamine (teravili ja teraviljasaadused) 10.05
4 Nakatatuse määramine 10.55
5 Teravilja lisandite määramine käsitsi meetodil  21.15
6 Botaaniline puhtus 21.15
7 Rukki tungaltera 21.15
8 Teraviljatoodete lisandite määramine käsitsi meetodil 15.50
9 Teravilja sekkumisostu lisandite määramine (EÜ) nr 1272/2009 ja (EÜ) 742/2010 ning 15587 järgi 21.30
10 Metallilisandite määramine 7.50
11 Teravilja, jahu ja manna jahvatusjämeduse määramine (sõelanalüüs) 8.45
12 Toorproteiini/lämmastiku  määramine (referentsmeetod) 18.00
13 Toorproteiini määramine (ekspressanalüüs  teraviljale) 6.85
14 Mahukaalu määramine 5.15
15 1000 tera massi määramine ("Numigral") 9.40
16 Langemisarvu määramine 11.70
17 Märja kleepvalgu määramine (sisaldus, gluteenindeks) 15.55
18 Tuhasisalduse määramine teraviljasaadustes 15.50
19 Happesuse määramine teraviljasaadustes 10.20
20 Farinogrammi läbiviimine 44.35
21 Keedukatse (teraviljasaadused) 6.40
22 Nisu setteväärtuse (Zeleny arv) määramine 49.30
23 Viskogrammi (amülogrammi) läbiviimine 44.35
24 Küpsetus (jahu analüüs, taigna ja toote kvaliteet) 92.95
25 Tärklisesisalduse määramine 25.70
26 Nisutera ja odratera tärklisesisalduse määramine ekspressmeetodil 6.85
27 Kaunviljade  lisandite määramine 21.15
28 Kaunviljade põhivärvist erinevat värvi seemnete määramine 10.55
29 Tanniinisisalduse määramine põldubades 38.10
  SÖÖDAD   
30 Proovi ettevalmistus kui proov vajab eelnevat homogeniseerimist või kuivatamist 8.90
31 Niiskuse määramine (referentsmeetod) 12.40
32 Toorproteiini/lämmastiku  määramine (referentsmeetod) 18.00
33 Toorkiu määramine (referentsmeetodil)  19.00
34 Toortuha määramine söödas (referentsmeetod) 15.50
35 Toorrasvasisalduse määramine (referentsmeetod)  21.50
36 Kogu toorrasva sisalduse määramine happehüdrolüüsiga (sega-, täiendsöödad) 37.70
37 Segasöötade ekspressanalüüsi pakett (niiskus, proteiin, toorkiud, toorrasv, toortuhk) (va.mineraalsed ja täiendsöödad) 17.35
38 Tärklisesisalduse määramine 25.70
39 Suhkru sisalduse määramine köögiviljas, taimedes, söötades 25.70
40 Neutraalkiu (NDF) määramine  25.65
41 Happekiu (ADF) määramine 23.25
42 Ligniinisisalduse määramine 25.65
43 Soolhappes lahustumatu tuhk 31.00
44 Aminohapete määramine (lüsiin, metioniin, tsüsteiin, treoniin) 224.85
45 METABOLISEERUV ENERGIA SÖÖTADES  
  Energia arvutamiseks vajalikud analüüsid (siga, veis): niiskus, toorproteiin, toorkiud, toorrasv, toortuhk 5.30
  Energia arvutamiseks vajalikud analüüsid (kanad): niiskus, toorproteiin, toorrasv, tärklis, suhkur 5.30
  SILO JA HEINTAIMED  
46 Proovi ettevalmistus  8.90
47 SILO toiteainete ja käärimiskvaliteedi analüüs 21.20
48 Konservvilja toitainete ja käärimise kvaliteedi ekspressanalüüs 21.20
49 Muljutud ja konservvilja referentsanalüüs (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, ME, seeduvus ja käärimisparameetrid) 49.30
50 Maisisilo referentsanalüüs (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, ME, seeduvus ja käärimisparameetrid) 53.20
51 Maisisilo analüüs (silo ekspressanalüüs + toortuha analüüs) 36.70
52 Miksersööda analüüs (silo toitainete ja käärimiskvaliteedi analüüs + ADF + toorproteiin) 62.45
53 Heintaimede ekspressanalüüsipakett (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, P, K, Ca, Mg) 17.35
54 Heintaimede metaboliseeruva energia arvutamine 5.30
  ÕLIKULTUURIDE SEEMNED (raps, rüps, lina, kanep, seesam, sinep)  
55 Niiskuse määramine referentsmeetodil 12.40
56 Õlikultuuride seemnete õlisisalduse määramine referentsmeetodil (Soxtec) 57.40
57 Klorofüllisisalduse määramine referentsmeetodil. 28.70
58 Vabade rasvhapete määramine (FFA) 22.90
59 Happearvu ja FFA määramine õlikultuuris 25.20
60 Õlikultuuride seemnete 1000 tera mass 19.10
61 Õlikultuuride lisandite määramine 21.15
62 Metallilisandite määramine  7.50
63  Õlikultuuride põhivärvist erinevat värvi seemnete määramine 10.55
64 Rapsiseemnest niiskuse määramine ekspressmeetodil  7.65
65 Rapsi seemnete niiskuse ja õli määramine ekspressmeetodil 10.55
66 Rapsiseemne ekspressanalüüs (niiskus, õli, proteiin, glükosinolaadid, klorofüll, eruukahape, FFA) 20.00
67 Rapsi lisandite määramine ekspressmeetodil sõeluriga SLN 3 7.40
68 Lenduv sinepiõli rapsis (glükosinolaadid + niiskus) 79.60
  ÕLIKOOGID  
69 Õlikookide ja -šrottide (raps, päevalill, soja) ekspressanalüüsi pakett (niiskus, proteiin, toorkiud, rasv) 17.35
70 Glükosinolaatide määramine referentsmeetodil. 68.30
71 Lenduv sinepiõli rapsikoogis (glükosinolaadid + niiskus) 79.60
  ÕLID  
72 Õlide happearvu määramine 14.00
73 Õlide peroksiidarvu määramine 25.70
74 Vabade rasvhapete määramine (FFA) 22.90
  ELEMENTIDE N,C,H,S (Dumas meetod) MÄÄRAMINE, sisaldab proovi ettevalmistamist  
75 Taimsesmaterjalis või mullas elementide N, C, H, S määramine (Dumas meetod, kogusisaldus) 43.10
76 Mullas elementide N ja orgC sisalduse määramine  53.55
77 Mullas N ja orgC sisalduse suhte määramine 54.95
78 Võõrkeelse katseprotokolli väljastamine 8.35
  Kompleksanalüüsid  
70 RUKKI või TRITIKALE ANALÜÜS varumisnäitajate järgi, niiskus, mahumass, proteiin, langemisarv 13.05
80 NISU ANALÜÜS niiskus, proteiin, mahumass, märg kleepvalk, langemisarv 24.65
81 ODRA JA KAERAANALÜÜS niiskus, mahumass, proteiin 13.05
82 HERNE ANALÜÜS niiskus, proteiin 17.20
info@pmk.agri.ee
+372 672 9137
PMK Teaduse 4/6, 77501, Saku, Harjumaa (registrikood: 70000042)