Analüüsi nimetus Hind €
Üksikproovide analüüs
Proovi ettevalmistus 8,32
Organoleptiline hindamine (teravili ja teraviljasaadused) 9,39
Nakatatuse määramine 9,87
Teravilja lisandite määramine käsitsi meetodil 19,75
Teraviljatoodete lisandite määramine käsitsi meetodil 14,48
Teravilja sekkumisostu lisandite määramine (EÜ)nr 1272/2009 ja (EÜ) 742/2010 ning 15587 järgi 19,91
Rapsi lisandite määramine ekspressmeetodil sõeluriga SLN 6,91
Metallilisandite määramine 7,03
Teravilja, jahu ja manna jahvatusjämeduse määramine 7,90
Toorproteiini/lämmastiku määramine (referentsmeetod) 16,82
Toorproteiini määramine (ekspressanalüüs teraviljale) 6,39
Mahukaalu määramine 4,79
1000 tera massi määramine (“Numigral”) 7,90
Langemisarvu määramine 10,93
Märja kleepvalgu määramine (sisaldus, gluteenindeks) 14,53
Tuhasisalduse määramine teraviljasaadustes 12,17
Toortuha määramine segasöödas 14,48
Happesuse määramine teraviljasaadustes 9,51
Farinogrammi läbiviimine 41,47
Keedukatse (teraviljasaadused) 5,96
Nisu setteväärtuse (Zeleny arv) määramine 46,08
Viskogrammi (amülogrammi) läbiviimine 41,47
Tärklisesisalduse määramine 24,03
Küpsetus (jahu analüüs, taigna ja toote kvaliteet) 86,89
Niiskuse määramine ekspressmeetodil (teravili, raps) 5,75
Niiskuse määramine referentsmeetodil 10,53
Happearvu määramine õlikultuuris 21,39
Õlide happearvu määramine 13,07
Õlide peroksiidarvu määramine 24,03
Joodarvu määramine õlides 24,03
Vabade rasvhapete määramine õlides (FFA) 21,39
Eruukahappe sisaldus määramine referentsmeetodil 106,31
Eruukahappe sisaldus ekspressmeetodil (raps) 7,70
Õlide rasvhappelise koostise määramine 106,31
Klorofüllisisalduse määramine referentsmeetodil 24,36
Klorofüllisisaldus ekspressmeetodil (raps) 7,24
Glükosinolaatide määramine referentsmeetodil 63,85
Glükosinolaatide määramine ekspressmeetodil (raps) 7,70
Rapsi seemnete niiskuse ja õli määramine 9,87
Toorkiu määramine referentsmeetodil (Fibertec) 17,77
Neutraalkiu (NDF) määramine 23,97
Happekiu (ADF) määramine 21,72
Ligniinisisalduse määramine 23,97
Toorrasvasisalduse määramine referentsmeetodil 20,08
Kogu toorrasva sisalduse määramine happehüdrolüüsiga 35,22
Õlikultuuride seemnete õlisisalduse määramine referentsmeetodil (Soxtec) 53,65
Nisutera ja odratera tärklisesisalduse määramine ekspressmeetodil 6,39
Suhkru sisalduse määramine puu-köögiviljas ja taimedes 24,03
C vitamiini määramine puu- ja köögiviljades 14,48
Elementide N, C, H, O, S määramine Dumas meetodiga
koos proovi ettevalmistusega
Taimses materjalis ühe elemendi (N, C, H, O) määramine 37,85
Samast proovist iga järgmine element 8,55
Taimses materjalis S määramine 40,26
Mullas orgaanilise C sisalduse määramine 41,47
Mullas N ja C kogusisalduse määramine 46,41
Mullas N ja Corg sisalduse määramine 50,03
Mullas N ja C kogusisalduse suhte määramine 47,40
Mullas N ja Corg sisalduse suhte määramine 51,35
Puiduproovide kogu energia(põlemissoojuse) määramine 52,66
Söödaväärtuse või metaboliseeruva energia arvutamine 4,94
Lendav sinepiõli rapsisrotis/koogis 68,46
Aminohapete määramine 217,24
Kompleksanalüüside hinnad seeriana üldjärjekorras
RUKKI või TRITIKALE analüüs varumisnäitajate järgi, põllulehe täitmisel 12,19
NISU analüüs (niiskus, proteiin, mahukaal, märg kleepvalk, langemisarv) põllulehe täitmisel 23,04
KAERA või ODRA analüüs (niiskus, mahukaal, proteiin) põllulehe täitmisel 12,19
HERNE analüüs (niiskus, proteiin) põllulehe täitmisel 16,08
RAPSISEEMNE ekspressanalüüs (niiskus, õli, proteiin, glükosinolaadid, klorofüll, eruukahape, FFA) 18,70
SILO toiteainete ja käärimiskvaliteedi analüüs 19,81
Konservvilja toitainete ja käärimise kvaliteedi ekspressanalüüs 19,81
Muljutud ja konservvilja referentsanalüüs (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, ME, seeduvus ja käärimisparameetrid) 46,08
Segasöötade ekspressanalüüs (niiskus, proteiin, toorkiud, toorrasv, toortuhk) 15,14
Õlikookide ja -šrottide (raps, päevalill, soja) ekspressanalüüs (niiskus, proteiin, toorkiud, rasv) 15,14
Heintaimede ekspressanalüüs (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, P, K, Ca, Mg) 15,14
Maisisilo referentsanalüüs (kuivaine, proteiin, ADF, NDF, tuhk, ME, P, K, Ca, Mg, seeduvus ja käärimisparameetrid) 49,74